Tussentijdse Toets Auto

Wat is een Tussentijdse Toets (T.T.T.) auto?

Een Tussentijdse Toets verloopt als een echt praktijkexamen met een echte CBR-examinator. Met een Tussentijdse Toets weet je precies weet wat je nog moet doen om examenrijp te worden. Je kunt wennen aan de examensfeer en kunt een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen. Door het doen van een Tussentijdse Toets vergroot je je slagingskans voor het eindexamen aanzienlijk. De Tussentijdse Toets wordt ongeveer 4 weken voor het examen afgelegd bij het CBR te Berkel-Enschot.

Kosten Tussentijdse Toets auto

De kosten voor een autorijles  zijn per rijschool verschillend. Bij Rijschool Jalmer Smits kun je voor losse autorijlessen of één van de verschillende autorijles pakketten kiezen. De kosten van de eerste autorijles zijn bij ons gratis.

Bij losse lessen worden de kosten voor de autorijlessen en de examens los voldaan. Wanneer er wordt gekozen voor een autorijbewijs basispakket kun je kiezen voor en pakket met 20, 30, 40 autorijlessen of wordt er samen met de instructeur een pakket samengesteld. In een pakket zijn de kosten van de tussentijdse toets de kosten van het praktijkexamen en de kosten van je eigen verklaring inbegrepen. De kosten van een tussentijdse toets worden in eerste instantie voldaan bij het gekozen pakket.

Wanneer, in overleg met de instructeur, het niet nodig wordt gevonden om de tussentijdse toets te doen,  vervallen hiervan de kosten uit het pakket en worden de gemaakte kosten geretourneerd. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden zodat wij de kosten voor jouw rijopleiding  kunnen berekenen.

Let er overigens op dat de goedkoopste aanbieding, niet hoeft te betekenen dat je het voordeligste uit bent. Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare rijschool. Je rijbewijs halen met minder rijlessen is de beste besparing!