Het bedrijf

Rijschool Jalmer Smits, dé rijschool van Moergestel

Bij Rijschool Jalmer Smits te Moergestel ben je aan het juiste adres voor het behalen van je autorijbewijs, motorrijbewijs en bromfietsrijbewijs!

Wie zijn wij

De rijschool is gestart in 2005 onder de bedrijfsnaam Rijschool Jalmer Smits. Ondertussen heeft de rijschool een vernieuwde website gekregen onder de naam rijschoolmoergestel.nl. Ook het verhuur heeft zijn eigen naam gekregen, wel te verstaan Motorverhuur Moergestel. Dit alles maakt Rijschool Jalmer Smits wat het nu is, een complete rijschool die veel te bieden heeft.

Opleiding

Zelfstandig deelnemen aan het verkeer brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee en daarom is slagen alleen niet genoeg. Bij Rijschool Jalmer Smits leer je veilig en zelfstandig auto, motor en brommer rijden. Ook de voertuigbeheersing is belangrijk. Zo leer je in de auto de juiste schakel-, stuur-, rem- en kijktechniek. Ook de bijzondere verrichtingen helpen daarbij. Met de motor leer je dit d.m.v. het rijden van oefeningen met pionnen.

Wanneer je bij Rijschool Moergestel je opleiding hebt afgerond en je in het bezit bent van het felbegeerde roze kaartje, weet je ook zeker dat je zelfstandig en verantwoord kunt autorijden, motorrijden of bromfiets rijden en je veilig deel kunt nemen aan het verkeer.

Omgeving

Wij geven autorijles, motorrijles en brommerrijles in Moergestel, Biest-Houtakker, Berkel-Enschot, Diessen, Esbeek, Haaren, Helvoirt, Hilvarenbeek, Heukelom, Oostelbeers, Westelbeers en Middelbeers, Oirschot, Oisterwijk, Spoordonk, Tilburg en Udenhout. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je in tussenliggende gebieden woont. Het examen wordt afgenomen bij het CBR te Berkel-Enschot.

Tijdens je autorijles word je altijd thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Dat bespaart je kostbare tijd. Natuurlijk kan jouw instructeur je ook ophalen of afzetten op school of op je werk. Je motorrijles en brommerrijles start altijd bij de rijschool. Zo wordt eerst weer even de les van de vorige keer besproken en wat de doelstelling van de komende les is.

Conclusie

Wil jij een veilige, verantwoordelijke en zelfstandige auto-, motor- en bromfietsrijder! Rijschool Jalmer Smits helpt jou de weg op!

Graag tot snel,

Jalmer Smits