Rijschool Hilvarenbeek

Autorijles & Motorrijles in Hilvarenbeek

Wij geven autorijles, motorrijles en bromfiets rijles in de plaats Hilvarenbeek. Ook voor de plaats Hilvarenbeek wordt het examen afgenomen bij het CBR te Berkel-Enschot.

Autorijles

Tijdens je autorijles word je altijd thuis opgehaald en weer thuis afgezet. Dat bespaart je kostbare tijd. Natuurlijk kan jouw instructeur je ook ophalen of afzetten op school of op je werk. Wil je meer weten over theorie autorijbewijs, het theorie examen, rijlessen spoedcursus, losse rijlessen of de kosten van autorijles, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Motorrijles

Het praktijkgedeelte van de motoropleiding bestaat uit twee praktijkexamens, namelijk een examen voertuigbeheersing en een examen verkeersdeelneming. Ook moet je een theorie examen doen. Je motorrijles start altijd bij de rijschool. Zo wordt eerst weer even de les van de vorige keer besproken en wat de doelstelling van de komende les is.

Bij Rijschool Jalmer Smits te Hilvarenbeek krijg  je een gedegen rijopleiding voor zowel het autorijbewijs als het motorrijbewijs!